Den Norske Grand Prix klubben

OGAE – Organisation Générale des Amateurs d’Eurovision – er en klubb for alle med spesiell interesse for Melodi Grand Prix. Klubben ble startet i Finland i 1984. Norge har hatt egen klubb siden 1985, og den har nå ca. 300 medlemmer. Det er nasjonale klubber i over 20 land, med et totalt medlemstall på over 3000.

lørdag 12. februar 2011

MGP 2011!

Happy mgp-day!
Nå er det like før det braker løs, og vi begge to (Odd-Geir og Grethe) er enige om at årets finalelåter ikke er fra øverste hylle. Men pauseunderholdingen har så langt vært krem!
Svenskene startet i fjor. Mellanakten i MF 2010 ble omtalt som tidenes. En rekke norske & svenske artister entret scenen i en medleykonkurranse.
FANTASTiSK!!

NRK tok opp tråden i år og har laget tidenes pauseunderholdning i alle tre delfinaler.
På Ørland var det Keep of Kalessin & Alexander Rybak som nesten bokstavelig blåste taket av hangaren med The Divine Land.

Er det noe rart at vi gleder oss til åpningsnummer og pauseunderholdning!

Uka etter var det Alexander Stenerud som briljerte scenen i Florø med en medley av sine mgp-sanger. Han eier jo scenen!


Hvorfor har vi ikke sendt denne mannen til ESC???

I Skien var det Bjørn Johan Muri & Didrik Solli Tangen som tolket fjorårets radiohit Yes Man på en sjarmerende og småironisk måte. Absolutt godkjent!
På sistesjansen var det Wig Wam & Maria Haukaas Mittet som bergtok oss med en musikalinspirert versjon av In My Dreams med verselinjer fra Hold on be strong. Åge & Maria – vakkert!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar